Suvremena tehnologija nam pruža široki spektar mogučnosti kad je poboljšanje izgleda u pitanju. Ponekad nam je potrebno osvježenje Tena što se može vrlo učinkovito postići nekim flash programom kombinacijom radiovalova i ultrazvuka. Također je moguće intenzivnije tretirati kožu koja je izgubila tonus i svježinu te tretitari duboke i plitke bore kod tijela moguće je zatezati kožu nadlaktica, opuštenog trbuha, bedara te celulita na svim djelovima tijela. Kod tretmana mršavljenja kao i kod ostalih tretmana obavezne su konzultacije koje su besplatne razgovor o prehrani te kod kavitacije koja je vrlo učinkoviti način mršavljenja mjerenje prije i poslije tretmana nakon što se kile izgube koža ostaje zategnuta jer se u sklopu svakog tretmana kavitacije tijelo tretira radiovalovima kako bi se povratio tonus i čvrstoća. Svejedno je dali vam je potrebno da zablistate za neku posebnu priliku ili želite riješiti neki teži problem poput ožiljaka od akni, starenja ili viska kilograma mi smo tu da se oko vas maksimalno angažiramo i u dogovoru sa vama osmislio najbolji program, jer u našem salonu individualnim pristupom svakim klijentu/klijentici prilagođavamo način rada te vrstu aparativnog djelovanja. Nije nas strah ni ozbiljnijih problema sa kilažom i opuštenom kožom ni kod muškaraca kod povećanja dojki ili trbuha jer je vaše zadovoljstvo na kraju i nase jer volimo to što radimo.

Osoblje salona Aqua

Mršavljenje
Kavitacija

Metoda ultrazvučne kavitacije omogućava gubitak od 2-5 centimetara već nakon prvog postupka, a daljnji tretmani dodatno smanjuju količinu masnog tkiva na tretiranom dijelu tijela. Najbolji rezultati se postižu na trbuhu, stražnjici, unutarnjim i vanjskim bedrima te rukama. Tretman traje od oko 30 minuta, a radi se jednom tjedno. Postupak je bezbolan, ne zahtijeva oporavak i ne ostavlja ožiljke te se klijent može odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Ovaj brzi i bezbolni tretman povećava propusnost masnih stanica iz kojih masne kiseline prelaze u limfni i urinarni sustav putem kojih se izlučuju iz organizma. Kako bi se izbjeglo ultrazvučno zagrijavanje kože, tretmanska glava ovog aparata hladi kožu i omogućuje primjenu ultrazvuka slabije snage. U 30-minutnom tretmanu tretiraju se dijelovi na kojima se žele smanjiti masne naslage. Kožu na tim dijelovima premazujemo gelom za poboljšanje provodljivosti pokretljivosti tretmanske kugle. Vibracija ultrazvuka na točno određenoj dubini ispod površine kože razbija masne stanice, odnosno oslobađa masne kiseline koje su u njima nataložene, ne oštećujući pritom druga tkiva, krvne žile i živce. Masnoća iz tretiranog masnog tkiva i razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline. Glicerol, koji je topiv u vodi, prodire u cirkulaciju i koristi se za energiju, a netopive masne kiseline razgrađuju se u jetri kao i sve druge masnoće unesen e hranom.Nakon tretmana kavitacije potrebno je izvršiti limfnu drenažu-radiovalovima ili ručnom limfnom drenažom,kako bi se osolobođeni toksini što brže eliminirali iz tijela putem limfe.

Budući da organizmu treba vremena da preradi i eliminira oslobođene masne kiseline, razmak između dva tretmana treba biti najmanje 4 dana. Najčešće su potrebna 5 tretmana, no rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog.

Ovaj tretman namijenjen je onima koji žele ukloniti celulit i tvrdokorne masne naslage, no uz njega je nužno mijenjati životni stil koji je stvaranju takvih problema pogodovao. U protivnom, moguće je obnavljati tretman svakih mjesec i pol dana, kako bi se održao postignuti rezultat. Zbog iznimne učinkovitosti ovog tretmana, moguće je da se stvori efekt “viška kože zbog naglog gubljenja znatne količine masnog tkiva. Opuštena koža u našem salonu zatežemo rf metodom-radiovalovima koji su za razliku od ostalih salona kod nas uključeni u cijenu trtmana.

Što moram znati o kavitaciji?

U najpopularnije tretmane za eliminiranje lokaliziranih masnih naslaga i celulita, svakako se ubraja ultrazvučna kavitacija. Radi se o nekirurškom, neinvanzivnom postupku koji predstavlja alternativu liposukciji. Ultrazvučni valovi određene frekvencije djeluju na masne ćelije u potkožnom tkivu, izazivajući njihovo pucanje i izlivanje u međućelijski prostor, kao i dalje razlaganje i izlučivanje iz organizma putem metaboličkih procesa. Za samo pola sata koliko prosječno traje tretman, možete izgubiti između 2 i 5 centimetara u obujmu željene regije i to nepovratno! Djeluje suviše jednostavno i lako da bi bilo istinito?! Tretmanom se nećete osloboditi viška kilograma, jer je namjenjen osobama sa prosječnom težinom, koje uprkos vježbanju i dijetama ne mogu se riješiti upornih naslaga sala.

Važno je napomenuti da dio razgrađene masnoće kruži organizmom i ukoliko se ne potroši nekom aerobnom aktivnošću, može doći do ponovnog taloženja na drugim djelovima tijela?! Ne budite u zabludi, nećete izbjeći vježbanje, niti ćete moći uživati u slatkišima i brzoj hrani, jer ćete na taj način blokirati postignuti efekat. Liječnici se uglavnom protive zbog negatvnog uticaja ovog tretmana, jer razgrađene masne ćelije u vidu triglicerida odlaze u krv i jetru, te ukoliko se ne “potroše” mogu dovesti i do oštećenja jetre ili bubrega. Zato je važno napomenuti da nakon tretmana kavitacije, te obavezne limfne drenaže (koja će pomoći da razgrađene masnoće “odu” iz organizma), mora slijediti povećana aktivnost (aerobne vježbe, trčanje ili u krajnjem slučaju hodanje), lagana prehrana sa minimalnim unosom ugljikohidrata, te unos oko 2 litre vode dnevno.

I samo takvim pristupom možemo očekivati obećane rezultate.

Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, srčanim bolesnicima, osobama sa ugrađenim pacemakerima i metalnim implantatima, kao i osobama sa povišenim nivoom kolesterola i triglicerida u krvi.

Trajanje tretmana: kavitacija 30 minuta + radiovalovi 40 minuta

TRETMAN TIJELA

Savršeno tijelo predstavlja lijepo oblikovano tijelo bez masnih naslaga i celulita, a njegovo ogledalo je čvrsta i glatka koža.

Da bi se postigla ta sinergija kreirana je vrhunska tehnologija koj OBJEDINJUJE lipolizu, vakuumski RF laser, bipolarnu i tripolarnu radiofrekvenciju.

Fenomen kavitacije već je desetljećima isorišten u medicini, au najnovije vijeme svoju primjenu našao je u kozmetici. Masno tkivo zbog svoje niske koherentnosti reagira eksplozijom masne stanice pri primjeni ultrazvučnih valova niskih frekvencija (do sada je korištena frekvencija od 40kHz) Ovo je klasična kavitacijai nalazi se isto u uređaju. Ova moderna tehnologija usvaja još nižu frekvenciju od 28kHz u kombinaciji sa monipolarnom frekvencijom- lipolizu. Kao takva izuzetno je učinkovita za tvrdokorno masno tkivo. Rezultat toga je redukcija masnih naslaga na tretiranom području (2-6 cm). Raspon rezultata ovisi o metaboličkoj sposobnosti jetre i dinamici limfnog sistema preko kojih se fragmenti masnih stanica metaboliziraju (jetra) i izlučuju iz organizma (limfni sistem). Našlo se idealo rješenje za poticanje tih procesa putem tripolarne radiofrekvencije te vakumskog RF lasra. Zbog svog snažnog djelovanja i na produkciju kolagena, ove tehnologije su upotpunike proces lipoloze u svrhu zategnutije kože nakon tretmn.

Radiovalovi

Radiovalovi se koriste za zatezanje lica i tijela. Metodom kod koje radiovolavi stvaraju toplinsku energiju. U tretmanu se zagrijavaju kolagenska vlakna koja se stisnu nakon čega slijedi zatezanje bora i kože. Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasti koji proizvode kolagen. Također radiofrekvencija dobro djeluje na uklanjanje masnih naslaga, celulita te poboljšava tonus kože. Tretman lica  koristi se za pomlađivanje, regeneriranje oštećne kože i smanivanje bora. Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana. Za tijelo se koristi osim za zatezanje kože djeluje i na topljenje masnog tkiva. Tretman se ne prepoučuje trudnicama i osobama s proširenim venama i kapilarama.

Trajanje tretmana u dogovoru sa stručnom osobom (prema stanju kože)

Infracrveni termalni tretman

Pomaže mršavljenju, zatezanju kože i celulita, opuštanju bolnih i umornih mišića leđa i ekstremiteta te općoj detoksikaciji organizma. Za vrijeme tretmana preko znoja se izbacuju štetne meterije iz organizma, a po tretmanu se sagori oko 600 kalorija. IR tretman imitira saunu, a uz navedeno, smanjuje umor i spriječava nastajanje ćelija raka.

Tretman vakumom

Vakumom se preko aplikatora stvara kružni kožni nabor u kojem se povećava rastezljivost veznog tkiva i dolazi do širenja kapilara. Time se “izvlači” celulit bliže površini kože i ubrzava cirkulacija u tretiranom području, što poboljšava protok krvi i kisika. Povećanjem rastezljivosti vezivnog tkiva ubrzava se i protok limfe pa se samim tim elimira višak tekućine i štetnih tvari u organizmu. Ovaj tretman potiče stvaranje kolagena i smanjuju masti u organizmu. Rezultat je oblikovano tijelo i glatka koža.

Lipox je tretman za mršavljenje s trofaznim aktivatorom. Sadrži aktivne sastojke koji ubrzavaju izmjenu vode i trošenje masti u organizmu. Upotrebljava se kofein, theophylin i guarana, u kombinaciji sa zagrijavanjem u termo deci. Toplina potiče cirkulaciju i metaboličke procese te razgrađuje višak masnih nakupina na tijelu. Nakon iznojavanja u termo deci tijelo se masira sa lipox uljem koje također zagrijava kožu te tako topi masno tkivo, zateže kožu te ju dubinski hrani.

Trajanje tretmana: termo deka 30 – 40 minuta + masaža tijela 60 minuta

Aqua Body Wrapping

Tretman tijekom kojeg se nanosi preperat (krema) te zamatamo dijelove tijela u plastičnu foliju kako bi pospješili aktivno djelovanje prethodno stavljenog preparata. Nakon nekog vremena koža se blago zaznoji te se tako otvaraju pora kako bi preparat prodrio dublje u kožu. Rezultat tretmana je reducirani celulit i potkožne naslage. Koža je glatka i čvrsta te izgleda svježije.

Trajanje tretmana: 60 minuta

Termo dekom sa grijačima postižemo učinak saune i pospješujemo prirodnu detoksikaciju organizma. Termo deka potiče otvaranje pora, mikrocirkulaciju te znojenje, a znojenjem se potiče eliminacija toksina iz dubljih slojeva tkiva, što je znoj bezmirisniji i bezbojniji, to je količina toksina u organizmu manja.

Trajanje tretmana: 30 – 40 minuta

Niskofrekventna impulsna struja potaknuti će mišiće na vibriranje i stezanje, što dovodi do raspadanja velike količine masnih stanica. Elektrode postavljene na određene točke ubrzati će metabolizam stimuliranjem senzornih nervnih završetke u epidermi slabom bioničkom električnom strujom mlohavu, te će kožu učiniti glatkom i elastičnom. Cirkulacija krvi biti će ubrzana, a mišići opušteni nakon tretmana tijela mikroelektricitetom.

Ovisno o odabranom programu postižemo različite učinke:

  1. Cirkulacija i drenaza – tretman rezultira povećanu cirkulaciju krvi i limfe, tijelo se čisti od toksina i otpanih tvari u tjelesnim tekućinama. Program je primjenjiv za klijente koji pate od otečenih nogu, edema, nadutosti i pretjerane mase u bedrima i nogama.
  2. Intenzivno mršavljnje – program stvara višu razinu stimulacije sporih i brzih mišićnih skupina sa ciljem gubitka težine kroz veću potrošnju kisika koji će sagorjeti kalorije i masti.
  3. Intenzivno vježbanje – program potiče živce i mišiće koji su zanemareni, ekvivalentnu trčanju i jakim trbušnjacima.
  4. fitness vježbanje – program potiče širi raspon mišićnog rada, čvrsto i intenzibno vježbanje a rezultirA poboljšanim tonusom i oblikom mišića.
  5. povećavanje grudi – ubrzava se protok krvi i hormona od donjeg sloja mišićnog tkiva na vanjskee vene u epidermisu. distribuiraju se veće količine estrogena i krvi te se pružaju stanicama dojke hranjive tvari i faktore rasta. Program je namjenjen za ženske klijente koje pate od slabo razvijenih grudi i problema sa cirkulacijom.
  6. “building” grudi – ovaj program koristi veliki broj pulseva s ciljem povećanja tlaka u kapilarama kroz stimulaciju živaca koji kontriraju protok. Rezultat je povećana opskrba hranjivim tvarima, hormoniima i kisikom.program se koristi kod opuštenih grudi nakon poroda i kod onih koji zele povećati veličinu grudi.
  7. podizanje grudi – program jača grudi vraća fleksibilnost i podiž ih. Stimuliraju se glavni prsni mišići djeluje se na kapilare i živce u dermisu , povećava se hidratacija , distribucija hranjivih tvari i kisika.
  8. toniranje – program trenira one mišiće koji sadrže veliku koncentraciju živaca koji se aktiviraju za vježbanje te su osjetljivi na nadstimulaciju. Također je namjenjen za loše leđne mišiće i postporođajni tretman abdominalnih mišića.
  9. ublažavanje boli – program je siguran, neinvanzivna metoda lijrčenja boli. Ublžava bol slanjem električnih impulsa kroz elektrode postavljene na kožu iznad živčanih vlakana, čime se inhinbira osjećaj boli.
Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je vrlo učinkovita u eliminaciji celulita. Cilj joj je poboljšanje periferne mikrocirkulacije i razbijanje masnih naslaga te odvođenje viška tekućine i toksina putem limfnog sustava. Brzim i čvrstim pokretima stimulira se potkožno vezivno tkivo te potiče cirkulacija. Ubrzava se metabolizam i tako dubinski djeluje na celulit. Potkokožno tkivo se osnažuje a koža zateže i površinski izravnava.

Trajanje tretmana: 30 minuta

Anticelulitna masaža i vakuum

Anticelulitnu masažu s vakuumom započinjemo zagrijavanjem kože vakuumom i izvlačenjem celulita iz dubljih slojeva kože na površinu te ga pripremamo za ručno uklanjanje celulita anticelulitnom masažom.

Ova vrsta masaže koju radimo zahvaća tkivo i do nekoliko centimetara ispod kože čime dolazi do otpuštanja toksina te povećanja cirkulacije krvi kao i cirkulacije limfe.

Tretman se izvodi dva  do tri puta tjedno, 10 – 15 dolazaka (vakuum 15 minuta + anticelulitna masaža 30 minua).

Vidljivost rezultata ovisi o tome u kojem se razvojnom stupnju celulit nalazi.