Suvremena tehnologija nam pruža široki spektar mogučnosti kad je poboljšanje izgleda u pitanju. Ponekad nam je potrebno osvježenje Tena što se može vrlo učinkovito postići nekim flash programom kombinacijom radiovalova i ultrazvuka. Također je moguće intenzivnije tretirati kožu koja je izgubila tonus i svježinu te tretitari duboke i plitke bore kod tijela moguće je zatezati kožu nadlaktica, opuštenog trbuha, bedara te celulita na svim djelovima tijela. Kod tretmana mršavljenja kao i kod ostalih tretmana obavezne su konzultacije koje su besplatne razgovor o prehrani te kod kavitacije koja je vrlo učinkoviti način mršavljenja mjerenje prije i poslije tretmana nakon što se kile izgube koža ostaje zategnuta jer se u sklopu svakog tretmana kavitacije tijelo tretira radiovalovima kako bi se povratio tonus i čvrstoća. Svejedno je dali vam je potrebno da zablistate za neku posebnu priliku ili želite riješiti neki teži problem poput ožiljaka od akni, starenja ili viska kilograma mi smo tu da se oko vas maksimalno angažiramo i u dogovoru sa vama osmislio najbolji program, jer u našem salonu individualnim pristupom svakim klijentu/klijentici prilagođavamo način rada te vrstu aparativnog djelovanja. Nije nas strah ni ozbiljnijih problema sa kilažom i opuštenom kožom ni kod muškaraca kod povećanja dojki ili trbuha jer je vaše zadovoljstvo na kraju i nase jer volimo to što radimo.

Osoblje salona Aqua

Metoda ultrazvučne kavitacije omogućava gubitak od 2-5 centimetara već nakon prvog postupka, a daljnji tretmani dodatno smanjuju količinu masnog tkiva na tretiranom dijelu tijela. Najbolji rezultati se postižu na trbuhu, stražnjici, unutarnjim i vanjskim bedrima te rukama. Tretman traje od oko 30 minuta, a radi se jednom tjedno. Postupak je bezbolan, ne zahtijeva oporavak i ne ostavlja ožiljke te se klijent može odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Ovaj brzi i bezbolni tretman povećava propusnost masnih stanica iz kojih masne kiseline prelaze u limfni i urinarni sustav putem kojih se izlučuju iz organizma. Kako bi se izbjeglo ultrazvučno zagrijavanje kože, tretmanska glava ovog aparata hladi kožu i omogućuje primjenu ultrazvuka slabije snage. U 30-minutnom tretmanu tretiraju se dijelovi na kojima se žele smanjiti masne naslage. Kožu na tim dijelovima premazujemo gelom za poboljšanje provodljivosti pokretljivosti tretmanske kugle. Vibracija ultrazvuka na točno određenoj dubini ispod površine kože razbija masne stanice, odnosno oslobađa masne kiseline koje su u njima nataložene, ne oštećujući pritom druga tkiva, krvne žile i živce. Masnoća iz tretiranog masnog tkiva i razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline. Glicerol, koji je topiv u vodi, prodire u cirkulaciju i koristi se za energiju, a netopive masne kiseline razgrađuju se u jetri kao i sve druge masnoće unesen e hranom.Nakon tretmana kavitacije potrebno je izvršiti limfnu drenažu-radiovalovima ili ručnom limfnom drenažom,kako bi se osolobođeni toksini što brže eliminirali iz tijela putem limfe.

Budući da organizmu treba vremena da preradi i eliminira oslobođene masne kiseline, razmak između dva tretmana treba biti najmanje 4 dana. Najčešće su potrebna 5 tretmana, no rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog.

Ovaj tretman namijenjen je onima koji žele ukloniti celulit i tvrdokorne masne naslage, no uz njega je nužno mijenjati životni stil koji je stvaranju takvih problema pogodovao. U protivnom, moguće je obnavljati tretman svakih mjesec i pol dana, kako bi se održao postignuti rezultat. Zbog iznimne učinkovitosti ovog tretmana, moguće je da se stvori efekt “viška kože zbog naglog gubljenja znatne količine masnog tkiva. Opuštena koža u našem salonu zatežemo rf metodom-radiovalovima koji su za razliku od ostalih salona kod nas uključeni u cijenu trtmana.

Što moram znati o kavitaciji?

U najpopularnije tretmane za eliminiranje lokaliziranih masnih naslaga i celulita, svakako se ubraja ultrazvučna kavitacija. Radi se o nekirurškom, neinvanzivnom postupku koji predstavlja alternativu liposukciji. Ultrazvučni valovi određene frekvencije djeluju na masne ćelije u potkožnom tkivu, izazivajući njihovo pucanje i izlivanje u međućelijski prostor, kao i dalje razlaganje i izlučivanje iz organizma putem metaboličkih procesa. Za samo pola sata koliko prosječno traje tretman, možete izgubiti između 2 i 5 centimetara u obujmu željene regije i to nepovratno! Djeluje suviše jednostavno i lako da bi bilo istinito?! Tretmanom se nećete osloboditi viška kilograma, jer je namjenjen osobama sa prosječnom težinom, koje uprkos vježbanju i dijetama ne mogu se riješiti upornih naslaga sala.

Važno je napomenuti da dio razgrađene masnoće kruži organizmom i ukoliko se ne potroši nekom aerobnom aktivnošću, može doći do ponovnog taloženja na drugim djelovima tijela?! Ne budite u zabludi, nećete izbjeći vježbanje, niti ćete moći uživati u slatkišima i brzoj hrani, jer ćete na taj način blokirati postignuti efekat. Liječnici se uglavnom protive zbog negatvnog uticaja ovog tretmana, jer razgrađene masne ćelije u vidu triglicerida odlaze u krv i jetru, te ukoliko se ne “potroše” mogu dovesti i do oštećenja jetre ili bubrega. Zato je važno napomenuti da nakon tretmana kavitacije, te obavezne limfne drenaže (koja će pomoći da razgrađene masnoće “odu” iz organizma), mora slijediti povećana aktivnost (aerobne vježbe, trčanje ili u krajnjem slučaju hodanje), lagana prehrana sa minimalnim unosom ugljikohidrata, te unos oko 2 litre vode dnevno.

I samo takvim pristupom možemo očekivati obećane rezultate.

Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, srčanim bolesnicima, osobama sa ugrađenim pacemakerima i metalnim implantatima, kao i osobama sa povišenim nivoom kolesterola i triglicerida u krvi.

Trajanje tretmana: kavitacija 30 minuta + radiovalovi 40 minuta

TRETMAN TIJELA

Savršeno tijelo predstavlja lijepo oblikovano tijelo bez masnih naslaga i celulita, a njegovo ogledalo je čvrsta i glatka koža.

Da bi se postigla ta sinergija kreirana je vrhunska tehnologija koj OBJEDINJUJE lipolizu, vakuumski RF laser, bipolarnu i tripolarnu radiofrekvenciju.

Fenomen kavitacije već je desetljećima isorišten u medicini, au najnovije vijeme svoju primjenu našao je u kozmetici. Masno tkivo zbog svoje niske koherentnosti reagira eksplozijom masne stanice pri primjeni ultrazvučnih valova niskih frekvencija (do sada je korištena frekvencija od 40kHz) Ovo je klasična kavitacijai nalazi se isto u uređaju. Ova moderna tehnologija usvaja još nižu frekvenciju od 28kHz u kombinaciji sa monipolarnom frekvencijom- lipolizu. Kao takva izuzetno je učinkovita za tvrdokorno masno tkivo. Rezultat toga je redukcija masnih naslaga na tretiranom području (2-6 cm). Raspon rezultata ovisi o metaboličkoj sposobnosti jetre i dinamici limfnog sistema preko kojih se fragmenti masnih stanica metaboliziraju (jetra) i izlučuju iz organizma (limfni sistem). Našlo se idealo rješenje za poticanje tih procesa putem tripolarne radiofrekvencije te vakumskog RF lasra. Zbog svog snažnog djelovanja i na produkciju kolagena, ove tehnologije su upotpunike proces lipoloze u svrhu zategnutije kože nakon tretmn.

Radiovalovi se koriste za zatezanje lica i tijela. Metodom kod koje radiovolavi stvaraju toplinsku energiju. U tretmanu se zagrijavaju kolagenska vlakna koja se stisnu nakon čega slijedi zatezanje bora i kože. Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasti koji proizvode kolagen. Također radiofrekvencija dobro djeluje na uklanjanje masnih naslaga, celulita te poboljšava tonus kože. Tretman lica  koristi se za pomlađivanje, regeneriranje oštećne kože i smanivanje bora. Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana. Za tijelo se koristi osim za zatezanje kože djeluje i na topljenje masnog tkiva. Tretman se ne prepoučuje trudnicama i osobama s proširenim venama i kapilarama.

Trajanje tretmana u dogovoru sa stručnom osobom (prema stanju kože)

Infracrveni termalni tretman

Pomaže mršavljenju, zatezanju kože i celulita, opuštanju bolnih i umornih mišića leđa i ekstremiteta te općoj detoksikaciji organizma. Za vrijeme tretmana preko znoja se izbacuju štetne meterije iz organizma, a po tretmanu se sagori oko 600 kalorija. IR tretman imitira saunu, a uz navedeno, smanjuje umor i spriječava nastajanje ćelija raka.

Tretman vakumom

Vakumom se preko aplikatora stvara kružni kožni nabor u kojem se povećava rastezljivost veznog tkiva i dolazi do širenja kapilara. Time se “izvlači” celulit bliže površini kože i ubrzava cirkulacija u tretiranom području, što poboljšava protok krvi i kisika. Povećanjem rastezljivosti vezivnog tkiva ubrzava se i protok limfe pa se samim tim elimira višak tekućine i štetnih tvari u organizmu. Ovaj tretman potiče stvaranje kolagena i smanjuju masti u organizmu. Rezultat je oblikovano tijelo i glatka koža.

Lipox je tretman za mršavljenje s trofaznim aktivatorom. Sadrži aktivne sastojke koji ubrzavaju izmjenu vode i trošenje masti u organizmu. Upotrebljava se kofein, theophylin i guarana, u kombinaciji sa zagrijavanjem u termo deci. Toplina potiče cirkulaciju i metaboličke procese te razgrađuje višak masnih nakupina na tijelu. Nakon iznojavanja u termo deci tijelo se masira sa lipox uljem koje također zagrijava kožu te tako topi masno tkivo, zateže kožu te ju dubinski hrani.

Trajanje tretmana: termo deka 30 – 40 minuta + masaža tijela 60 minuta

Tretman tijekom kojeg se nanosi preperat (krema) te zamatamo dijelove tijela u plastičnu foliju kako bi pospješili aktivno djelovanje prethodno stavljenog preparata. Nakon nekog vremena koža se blago zaznoji te se tako otvaraju pora kako bi preparat prodrio dublje u kožu. Rezultat tretmana je reducirani celulit i potkožne naslage. Koža je glatka i čvrsta te izgleda svježije.

Trajanje tretmana: 60 minuta

Termo dekom sa grijačima postižemo učinak saune i pospješujemo prirodnu detoksikaciju organizma. Termo deka potiče otvaranje pora, mikrocirkulaciju te znojenje, a znojenjem se potiče eliminacija toksina iz dubljih slojeva tkiva, što je znoj bezmirisniji i bezbojniji, to je količina toksina u organizmu manja.

Trajanje tretmana: 30 – 40 minuta

Radiofrekvencija zagrijava tkivo pomoću električnog polja koje nastaje između dviju elektroda (aplikator i referentna elektroda). Napon između elektroda brzo prelazi iz pozitivnog u negativni i naizmjenično privlači i odbija elektrone te nabijene ione.
Prirodni otpor (impedancija) tkiva na to gibanje dovodi do stvaranja topline što za posljedicu ima vazodilataciju, poboljšanje metabolizma, povećani mišićni tonus i elastičnost tkiva te aktivaciju fibroblasta i stvaranje novog kolagena. Rezultat je znatno poboljšanje izgleda, boje i tonusa kože koja postaje napeta, glatka, a i oštećenja i bore su znatno manje vidljive.Koža na vratu slabije je prokrvljena od kože lica te je zbog toga sklonija preranom stvaranju bora i starenju. Ono što dodatno pogoršava stvaranje bora je i platizma, veliki mišić vrata. Platizma svojom kontrakcijom vuče kožu vrata stvarajući tako i vertikalne i dijagonalne bore vrata.

Nakon poroda, većini žena ostaje primjetan višak kože na trbuhu, kojeg se, unatoč
svim vježbama i vođenju računa o prehrani, teško ili nikako ne mogu riješiti. Velika je
zabluda vjerovanje kako  će se višak kože sam povući i vratiti u prvobitno stanje ili da
će samo tjelovježba pomoći.Nažalost, ništa od navedenog ne pomaže, niti će se
višak kože sam od sebe vratiti. Višak kože nastaje kao posljedica rastezanja kože
trbuha u trudnoći. Radiofrekvencija je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože
sondom  koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog
tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena.
Uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, uklanja strije i zateže višak
kože.

Hifu je fokusirani ultrazvuk s visokim intenzitetom izravno isporučuje toplinsku energiju koži i potkožnom tkivu koje može stimulirati i obnoviti kolagen kože i tako poboljšati teksturu te smanjiti naboranost kože. Time doslovno postiže rezultate liftinga lica ili podizanja lica bez invanzivne kirurgije ili inekcija, štoviše, dodatni bonus ovog postupka je da nema oporavka nakon tretmana. Točnije HIFU djeluje na principu usmjeravanja energetsko kontroliranih valova koji emitiraju kontroliranu energiju u kožu i fokusiraju se na točno određenu dubinu(1.5, 3.0, 4.5 mm) kako bi se postigao efekat liftinga.

PRIMJENA

 • potpuno ukloniti bore na čelu
 • podignuti obrve za 3 – 4 mm (podignuti gornje kapke)
 • ublažiti do potpuno ukloniti bore oko očiju
 • ublažiti do potpuno ukloniti podočnjake
 • suziti proširene pore
 • učvrstiti i podignuti obraze
 • ublažiti ili potpuno ukloniti nazolabijalne bore i bore između nosa i usnica
 • zategnuti vrat
 • zategnuti i ukloniti podbradak
 • zategnuti dekolte
 • zategnuti opuštenu kožu trbuha poslje poroda
 • zategnuti opuštenu kožu nadlaktica, bedra i stražnjice

TIJEK TRETMANA

Tretman započinjemo čišćenjem kože, zatim ocrtavamo lice ili tijela prema definiranoj shemi, podešavamo parametre i odabiremo odgovarajući nastavak.Na tretirano područje se obavezno nanosi dostatna količina gela koja će omogućiti nesmetano izvođenje tretmana. Po završetku tretmana slijedi završna njega.

MJERE OPREZA

  Tretman se ne radi osobama sa:

 • trajnim implantatima u regiji koja bi se tretirala
 • nedavno implementiranim hijaluronom ili botoxom
 • malignim oboljenjima
 • srčanim pacemakerom i metalnim djelovima ugrađenim u regiji koja se tretira
 • paralizom facijalisa (Nervus Facialis)
 • trudnicama i dojiljama
 • epileptičarima
 • dijabetičarima

Nakon tretmana tretirano područje ne izlagati suncu barem 24 sata niti koristit saunu barem 2 tjedna.

TESLA

VJEŽBANJE BEZ ZNOJA I MUKE

Samo 30 minuta i 36 tisuća kontrakcija mišića vas dijeli od savršenog mišićnog tonusa i željene figure.

– 30 minuta provedenih na Tesla aparatu = 5 sati i 30 minuta provedenih u teretani

Novo u salonu Aqua

Najjači aparat u klasi – Tesla Body Sculpt po prvi puta sa 13,7 Tesli 5,000 W, 5 aplikatora i radio frekvencija koja dodatno topi masne naslage i zateže kožu.

Znate li da jednim dolaskom na tretman Tesla aparatom možete zamijeniti pet i pol sati provedenih u teretani?
Tako sto ćete opušteno ležeći postići izgradnju mišića i smanjiti masnoću pomoću 36 tisuća kontrakcija mišića tijela u 30 minuta.
Mišići čine oko 30% tijela, a većina uređaja za mršavljenje na tržištu fokusirana je samo na masnoću ali ne i na mišiće. Tesla koristi HIFEM (high-intensity focused electromagneticfield) tehnologiju visokog intenziteta i fokusiranu unipolarnu radijsku frekvenciju za treniranje mišića i trajno uništavanje masnih stanica.
Stimulira mišiće tako da ih kontinuirano širi i skuplja za postizanje ekstremnog treninga visoke frekvencije, ova vrsta kontrakcije ne može se postići vašom uobičajenom tjelovježbom.
Radio frekvencija oslobađa toplinu zagrijavanje i sagorijevanje masti, zagrijavanje mišića poboljšavanje cirkulacije i ubrzavanje metabolizma, uz održavanje ugodnog osjećaja temperature tijekom tretmana.
Trajanje tretmana od 30 minuta stimulira 36 tisuća snažnih mišićnih kontrakcija, koje pomažu masnim stanicama da metaboliziraju i snažno se razgrađuju.
U jednom tretmanu se mogu koristit dva ili četiri aplikatora koja toniraju stražnjicu, definiraju ruke, zatežu bedra, ravnaju trbuh. Aparat je neinvazivan, siguran i bezbolan, nema zračenja i nuspojava možete mršaviti, zategnuti mišiće i izgubiti na težini u ležećem položaju.

Video

Anticelulitna masaža je vrlo učinkovita u eliminaciji celulita. Cilj joj je poboljšanje periferne mikrocirkulacije i razbijanje masnih naslaga te odvođenje viška tekućine i toksina putem limfnog sustava. Brzim i čvrstim pokretima stimulira se potkožno vezivno tkivo te potiče cirkulacija. Ubrzava se metabolizam i tako dubinski djeluje na celulit. Potkokožno tkivo se osnažuje a koža zateže i površinski izravnava.

Trajanje tretmana: 30 minuta

Anticelulitnu masažu s vakuumom započinjemo zagrijavanjem kože vakuumom i izvlačenjem celulita iz dubljih slojeva kože na površinu te ga pripremamo za ručno uklanjanje celulita anticelulitnom masažom.

Ova vrsta masaže koju radimo zahvaća tkivo i do nekoliko centimetara ispod kože čime dolazi do otpuštanja toksina te povećanja cirkulacije krvi kao i cirkulacije limfe.

Tretman se izvodi dva  do tri puta tjedno, 10 – 15 dolazaka (vakuum 15 minuta + anticelulitna masaža 30 minua).

Vidljivost rezultata ovisi o tome u kojem se razvojnom stupnju celulit nalazi.

Aparativna Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa – bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela. Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde kojima je zadatak da kružeći cijelim tijelom, pročišćavaju limfu od bakterija.
Aparat za limfnu drenažu radi prema načelu isprekidane presoterapije rukava koje se pune zrakom u programiranim vremenskim intervalima. Masaža ekstremiteta događa se na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom. Svaki rukav sastoji se od više međusobno
neovisnih zračnih komora koje se napuhuju u prethodno definiranim ciklusima, ovisno o pacijentovoj dijagnozi. Stvaraju se polagani valovi tlaka, a zrak se ispuhuje nakon završetka ciklusa. Na tretiranom području dolazi do osjećaja ugode i olakšanja.Naime, upuhivanjem zraka stvara se pritisak na određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataloženu međustaničnu tekućinu natrag u krvotok. Tako se smanjuje opseg trbuha i bokova, stvara se ravnoteža protoka hranjivih tvari i kisika, poboljšava se cirkulacija i sprječava upala
vena, posebno kod osoba koje uglavnom sjede na radnom mjestu.
Kandidat za limfnu drenažu ste ako:

 • imate lošu prokrvljenost tkiva – posebno nogu, stražnjice i trbuha;
 • nakupljate otpadne produkte metabolizma;
 • vaše noge otiču;
 • vidite celulitne promjene kože i potkožja;
 • vam se pojavljuju nove ili uočite pogoršanje postojećih proširenih vena.

Pozitivni učinci aparatne limfne drenaže:

 • to je fizioterapijski postupak fokusiran prvenstveno na tretman edema, boli i preventive
 • tijelo se ne tereti lijekovima
 • primjena presoterapije pogoduje procesima ozdravljenja u ljudskom tijelu
 • sastavni je dio moderne rehabilitacije i regenerativne njege
 • aparatna limfna drenaža učinkovitija je od ručne limfne drenaže po tome što kod aparatne ne postoji mogućnost propusta i greške